Зареждане

Емеляненко и Артьом Тарасов лице в лице

Емеляненко и Артьом Тарасов лице в лице
Публикувано на: Август 22, 2021 в 06:00 ч
Александър Емеляненко и Артьом Тарасов застанаха лице в лице за първи път преди битката им. Тарасов се похвали и показа своя договор, където пише, че ще вземе 5 милиона рубли, които са равни на 113 354 лева.

Битката между Емеляненко и Тарасов ще бъде по правилата на бокса, но с малки ММА ръкавици. Все още не е ясно кога и къде ще ги видим, но вероятно ще е септември или октомври.

Тарасов е с рекорд 7-1 в ММА и е в серия от 7 поредни победи. Той има няколко битки в бокса и през февруари тази година премери сили с Михаил Кокляев. Артьом затрудни сериозно легендата в силовите спортове, но загуби с решение. Артьом е влогър и ММА боец.  

Емеляненко от своя страна не се е бил вече повече от година. За последно той загуби от Магомед Исмаилов с нокаут в края на юли 2020 година. В бокса той има 1 победа и 1 равенство. В края на 2019 година Александър нокаутира Кокляев в първия рунд.

В социалните мрежи Емеляненко сподели, че всичко ще приключи бързо за Тарасов. Ето снимки от заставането им лице в лице:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес