Зареждане

Емеляненко: Хабиб да се бие с Хамзат Чимаев в UFC

Емеляненко: Хабиб да се бие с Хамзат Чимаев в UFC
Публикувано на: Май 18, 2021 в 00:00 ч
Александър Емеляненко реши да подкрепи Хамзат Чимаев и Рамзан Кадиров, които нападнаха Хабиб Нурмагомедов. В последните няколко дни от Чечня летят критики към Нурмагомедов. Във видео на живо в социалните мрежи Кадиров сподели, че "The Eagle" бил проект на UFC и не представлявал Русия и Дагестан.

Чимаев от своя страна се похвали пред Кадиров, че може да разкъса Хабиб в клетката на UFC. Кадиров е готов да даде каквато заплата пожелае Хабиб, за да го вкара в клеткатa на ACA. Това е невъзможно, защото Нурмагомедов все още има договор с UFC, въпреки че се оттегли от ММА.

Емеляненко, който често тренира в Чечня и е близък на Кадиров подкрепи президента на Чечня и сподели следното за Хабиб:

Ако видите статистиката на Хабиб, тогава ще разберете, че той не се е бил с трудни съперници, а с лесни. Той имаше само един труден съперник и това беше Конър Макгрегър. В срещата им Конър не се подготви правилно за битката. Останалите са неизвестни. С кого и къде се е бил Хабиб ? Никой не знае за това. 

Да, хората знаят за 29-0, но кой е победил в тези 29 битки ? Хабиб може и ще се върне. Парите са склонни да свършват, а той има много роднини и идват примамливи предложения. Не е много трудно да влезеш във форма. Хабиб все още е млад. Аз смятам себе си за млад в тежка категория. 

Къде бърза Хабиб с това оттегляне ? Трябва да сме търпеливи и да се бием. Ето, те му предлагат Чимаев. Нека се бият в UFC. И двамата са добри бойци. Вярно е, че Хабиб може и да не се върне от страх, че ще загуби.

 Той си тръгна като шампион и не иска да разваля статистиката си. Ако Хабиб си създаде финансови проблеми, тогава ще се завърне, за да се бие за пари, а не за титлата. 

Ще се завърне ли Нурмагомедов ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес