Зареждане

Elias Theodorou става 'ринг момче'

Elias Theodorou става 'ринг момче'
Публикувано на: Февруари 20, 2018 в 12:09 ч

И тъкмо когато си мислим, че сме видели всичко в ММА, канадската UFC звезда Elias Theodorou направи това, за което се шегуваха мнозина. Той потвърди, че ще бъде първото "ринг момче" и ще можем да го видим за пръв път в Invicta FC 28 на 24-ти март.

Invicta FC е главната ММА организация насочена изцяло към дамите, още от 2012-та. Каква уникална възможност за тях да наемат Elias Theodorou да се появява между рундовете.

"ММА винаги е бил спорт на равенството в много отношения. Виждате жени да се бият в главни срещи и да продават събития, виждате ме и мен самия като 'ринг момче'

Говорих с президента на Invicta FC Shannon Knapp и ще ми бъде дадена възможност да сложа своите спонсори на шортите си. Малко след тази своя поява, през април, се очаква и да се бия. Работя със сериозни компании, които имат интерес да са ми спонсори в това мое начинание."

Theodorou последно се би през ноември, в UFC Fight Night 121, когато победи Dan Kelly чрез съдийско решение. В последните си 5 срещи той отбелязва 3 победи и 2 загуби, като сега отново ще се опита да влезе в серия от победи. И предполагам можете да зачетете появата му в Invicta FC 28 като такава... ако ви влекат тези неща, разбира се.

Вълнуващо е да видим, че новините са вдъхновили и боеца в категория перо Chas Skelly:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес