Зареждане

Еди Хърн: Тайсън Фюри няма шанс срещу Антъни Джошуа

Еди Хърн: Тайсън Фюри няма шанс срещу Антъни Джошуа
Публикувано на: Декември 26, 2023 в 02:00 ч
Британският промоутър Еди Хърн говори за желанието си да oрганизира двубой между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Миналия уикенд Джошуа прегази Ото Валин и показа, че се връща във форма. Антъни спечели с технически нокаут в 5-тия рунд и записа 3-тата си поредна победа. Светът на бокса е впечатлен от британеца и всички смятат, че той се завърна. Антъни си поигра с Валин, който преди няколко години сериозно затрудни Тайсън Фюри.

Сега Хърн вярва, че Джошуа ще се справи и с "Циганския крал". Трябва обаче да чакаме, защото Фюри се готви за обединителен мач с Александър Усик. Тяхната среща ще се случи през февруари в Саудитска Арабия. Еди ще се моли за победа на Фюри, който след това да излезе срещу клиента му.

Хърн смята, че Джошуа и Фюри ще е най-великата битка в историята.

„Битката между Усик и Фюри е, разбира се, страхотно събитие за бокса. Но, Боже мой, моля те! Просто ни дайте Тайсън Фюри! Просто няма шанс Фюри да победи Джошуа. Няма начин това да се случи. Сега трябва да стискаме палци Фюри да победи Усик. 

И тогава ще бъде възможно да се организира тази битка. Най-великата битка на всички времена. Тази битка ще излъчи най-великият в историята на спорта.“, каза Хърн пред IFL TV.

Да се надяваме, че ще има такава битка. Кой ще бъде фаворит в нея ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес