Зареждане

Eddie Alvarez разказва как от бетонджия става ММА боец

Eddie Alvarez разказва как от бетонджия става ММА боец
Публикувано на: Януари 11, 2019 в 09:26 ч
Бившия шампион в лека категория на UFC и Bellator, Eddie Alvarez е успял да постигне доста в своята кариета. Той е с рекорд 29-6-1 в ММА и реши да се раздели с UFC, за да преследва титлата в ONE Championship и да постигне нещо, което е трудно да повториш. Сега нещата са се наредили за Alvarez, но не винаги е било така и той реши да сподели вдъхновителна история от по-младите си години:



Първата ми цел, която имах беше да изкарам достатъчно пари от боевете, за да мога да напусна работата си като бетонджия и да се подготвям за опонентите си. Като бетонджия трябваше да ставам в 5 или 6 сутринта и тази работа беше непрекъснато физическо мъчение. Винаги имаше някой, който ти казваше какво да правиш. Бетота си е истинско страдание. 

На 23 години получих оферта от Bodog и ми предложиха по 30 хиляди на битка, а като бетонджия изкарвах 45 хиляди на година. Помня го все едно беше вчера как тичах по стълбите, за да кажа на жена си. Първия ми ден като боец станах в 6 часа и в 7 часа сърцето ми вече препускаше от тренировките. Изпитвах болка и нещата ставаха по-зле, защото отново имаше хора, които ти крещят и ти казват какво да правиш. Тогава разбрах, че съм сменил едно мъчение за друго, но разликата беше, че поне го обичах. 

Предизвиквам ви да посветите живота си на това, което искате без да се замисляте. По-силни сте отколкото мислите. Всички ние сме! Правете това, което обичате. И най-важното - майната му на бетона.






Eddie ще се бие срещу Timofey Nastyukhin на 31 март.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес