Зареждане

Eddie Alvarez: Не съм си заслужил уважението в ONE Championship

Eddie Alvarez: Не съм си заслужил уважението в ONE Championship
Публикувано на: Юни 27, 2019 в 08:04 ч
Бившият шампион в лека категория Eddie Alvarez иска да се докаже в новата си организация и да заслужи уважението, което показват към него. През март той загуби шокиращо с нокаут от Timofey Nastyuhkhin в първия рунд и отпадна от турнира на ONE Championship в лека категория. Много хора очакваха той да спечели турнира или поне да стигне до финал, но Alvarez ги разочарова. Сега той ще има шанс да се реваншира, но пред себе си има тежък съперник в лицето на Eduard Folayang. Двамата ще се бият през август и Alvarez ще се бори за уважението си:


Не ми хареса това, че веднага получих много внимание. Чувствах, че това не е заслужено, защото все още нямах победа в тази организация. Харесва ми да съм аутсайдер в организацията и да си извоювам уважението. Мисля, че това е една от причините за моята загуба в първата ми битка, защото сега ще се бия за нещо. Чувствам, че уважението трябва да се заслужи. 

Няма как да заслужиш уважение, ако не побеждаваш и не станеш шампион. Чувствах, че тук има много уважение към мен, но не беше заслужено. Не ми плащате за една битка. Плащате ми за това, което правя от 16 години. Не ми се плаща за 15 минутна битка, а заради това, че се бия цял живот. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес