Зареждане

Джоунс: Показах разликата между шампион и изключителен претендент

Джоунс: Показах разликата между шампион и изключителен претендент
Публикувано на: Февруари 10, 2020 в 10:01 ч
Джон Джоунс запази титлата си миналия уикенд в Тексас, след като победи с решение Доминик Рейес. Битката между двамата беше оспорвана и стигна до решение, което съдиите отсъдиха в полза на шампиона. Много хора не бяха доволни от това решение и феновете освиркаха "Bones", който не се представи на високо ниво. За пореден път Джоунс изглеждаше колеблив и на косъм измъкна победата.

Шампиона се опита да пренесе срещата на земя, но не се получиха нещата. "The Devastator" даде всичко от себе си и спечели доста нови фенове с представянето си. Рейес даде всичко от себе си в първите рундове и в последните два забави темпото, защото видимо беше изморен.

Джоунс вярва, че неговия опонент е почувствал шампионската жега и се похвали, че е показал разликата между шампион и изключителен претендент. Ето какво още сподели Джоунс, който е с най-много победи в шампионски срещи в историята на UFC:


Мисля, че показах разликата между шампион и изключителен претендент. Той имаше всички умения. Мисля, че Рейес имаше издръжливостта. Нещо специално се случва, когато дойде време шампионът да се представи. Вие го видяхте тази вечер в петия рунд. Моята работа е да посрещна най-трудните предизвикателства. 

Това е да си шампион. Бил съм се два пъти с Кормие и не съм имал проблем с това да подпиша. Два пъти се бих и с Александър, без да имам проблем. Ако хората искат да се бия с Рейес още веднъж, то това ще зависи от Дейна Уайт. Той трябва да намери начин да се случи това. 

Не винаги бях уверен, че печеля битката. Бях уверен в това, че няма да се отказвам или да забавям. Имах последни пет минути и дадох всичко от себе си. Да, мисля, че той усети тази шампионска жега. Това е нещото, което той почувства.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес