Зареждане

Джошуа Фабия: Дейна Уайт чука състезателки на UFC

Джошуа Фабия: Дейна Уайт чука състезателки на UFC
Публикувано на: Май 10, 2021 в 00:00 ч
По всичко личи, че драмата между Диего Санчес и UFC скоро няма да приключи. Джошуа Фабия, който е негов треньор и ментор реши да нападне Дейна Уайт. Наскоро от UFC взеха решение да се разделят със Санчес.

Причината беше в това, че Диего и Фабия започнаха да критикуват UFC и разкриха някои неща от кухнята в организацията. Диего се притеснява, че от бившата му ММА организация ще го убият.

Вижте още - Диего Санчес: Страхувам се, че UFC ще ме убият

Той иска да се срещне с Уайт, но Дейна вече не му вдига телефона. Преди няколко дни Дейна реши да критикува Фабия, който няма да му остане длъжен. В интервю за LowKickMMa Фабия разкри следното за Уайт:

 Защо никой не говори за нещата, които се случват ? Защо не говорите за това, че Дейна Уайт чука своите състезателки ? С колко ММА състезателки на UFC е спал Дейна Уайт ? С колко такива е спал и Шон Шелби ? Това е истината, човече. Нека сме реалисти. 

Има много нелепости и мръсни неща. Ако не искате да говорите за това, тогава ще показвам видео. Трябва да покажа нещата, защото никой друг не е записвал нищо. Никой друг не се е предпазил и не е защитил своя боец.

Ето как тренират Фабия и Санчес:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес