Зареждане

Диего Санчес: Страхувам се, че UFC ще ме убият

Диего Санчес: Страхувам се, че UFC ще ме убият
Публикувано на: Май 6, 2021 в 00:00 ч
Диего Санчес се страхува за своя живот. Преди няколко дни 39-годишния ветеран беше уволнен от UFC, след като стартира вражда с тях. Диего и Джошуа Фабия, който е негов треньор и ментор разкриха, чe UFC ги зарязали на летището в Лас Вегас преди година.

Това беше само началото на постовете, с които Санчес и Фабия вбесиха UFC. В социалните мрежи Диего пусна видео, в което Фабия се кара на коментаторите, защото говорили негативно за неговия боец.

Този уикенд Санчес трябваше да се бие с Доналд Серони и да се оттегли от ММА, но Диего се оттегли от битката, без да споменава причина. Така след 16 години в организацията Диего вече е свободен агент.

Той не спира да говори за най-голямата ММА организация, които го захвърлиха като ненужна вещ. В своя акаунт в социалните мрежи Санчес сподели, че се страхува, защото UFC може да го убият. Ето какво каза още Диего:

Ще ви кажа, че се страхувам за шибания си живот. Страхувам се, че тази компания за милиарди ще тръгне след мен. Нещо може да ми се случи в следващите 2 години. 

Може да стане катастрофа и да кажат, че съм бил дрогиран и съм се самоубил. Не знам. Но не бих изключил нищо, знаейки какво е нивото на злото в тази корпорация. 

Дейна, какво става ? От 2 години опитвам да се срещна с теб. Аз бях първи в Ultimate Fighter. Тогава UFC беше в дълг от $60 милиона. Не можеш да се срещнеш с твоето момче ? 

Защо не искаш да говориш с моя мениджър ? Нима се страхуваш, че може да извади наяве това, което е в тъмното ? Все още съм готов да се срещна с теб. 

Дейна, бъди мъж. Жертвал съм повече отколкото може да си представиш. Сега нямаш 45 минути за мен ? Все още съм тук и мога да говоря с вас. Джошуа Фабия ми е помагал много. Не, не сме гейове.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес