Зареждане

Джордж Сент Пиер прогнозира Макгрегър срещу Серони

Джордж Сент Пиер прогнозира Макгрегър срещу Серони
Публикувано на: Януари 8, 2020 в 09:18 ч
Конър Макгрегър прави дългоочакваното си завръщане в Октагона срещу Доналд Серони в UFC 246 и Джордж Сент Пиер направи бърз анализ на битката.

Канадецът вярва, че Конър може да нокаутира Серони, но и той като Чаел Сонен счита, че колкото по-дълго продължава двубоя, толкова повече шансовете за победа на "Cowboy" се увеличават.

"Ако битката е кратка, залагам за Макгрегър. Ако двубоят продължи дълго, ще е за Серони."

А това дали битката ще е кратка или дълга зависи изцяло от стратегията на Серони, смята Сент Пиер. Той мисли, че ако "Cowboy" реши да се бори с Макгрегър, това ще му помогне да пренесе битката в по-късните рундове.

"Много зависи дали Серони ще излезе с намерение да се бори, защото той има стабилна игра на земя, която е доста подценявана. Тренирал съм с него преди. Има добри събаряния. Той е много експлозивен. Хората не знаят това, защото той не го използва често. Направи го срещу Патрик Коте. Ако играе така, за да избегне бурята, която Макгрегър ще му поднесе първите минути, мисля че може да вземе тази битка."


Въпреки, че GSP няма ясно изразен фаворит в тази битка и всеки има своите шансове, той клони малко повече към победа за Макгрегър.

"Мисля, че ако Серони използва борбата си има добри шансове за победа. Но ако играе бокс и карате срещу Макгрегър, то Макгрегър ще го нокаутира... Трудно е. Шансовете са повече за Конър. Килограмите са в полза на Серони. Макгрегър изглежда голям. Не знам много за Макгрегър. Но от това, което съм виждал, той е като снайпер. Когато се биеш с такъв опонент трябва да се движиш, да сменяш нивата и ъглите, да сменяш дистанцията. Не знам дали Серони ще направи това. Той винаги започва бавно и тук ако не използва скоростта си може да загуби."

Съгласни ли сте с прогнозата на GSP?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес