Зареждане

Джордж Сент Пиер хвали Пади Пимблет: Небето му е граница

Джордж Сент Пиер хвали Пади Пимблет: Небето му е граница
Публикувано на: Май 18, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион в две категории на UFC, Джордж Сент Пиер подкрепи новакът в леката категория, като го определи за бъдеща звезда в ММА.

Сент Пиер е бивш шампион в полусредната и средната категории, но вече се оттегли официално от спорта.

Канадецът е впечатлен от Пади Пимблет, който грабна титлата в категория перо на Cage Warriors, преди да направи дебюта си в UFC през септември, записвайки нокаут над Луиджи Вендрамини.

При следващата си битка през март англичанинът удуши в първия рунд Казула Варгас в UFC London. Пимблет се очаква да направи третата си битка в UFC London през юли.


"Paddy the Baddy" е спорна личност и намира както фенове, така и критици. Сент Пиер обаче е от феновете му.

"Срещнах го за кратко в Манчестър, Англия - той е много харизматичен," споделя Сент Пиер. "Той е добър - за да успееш в бойния бизнес, трябва да имаш умения, но също така да си харизматичен. А за да добият такава харизма, много бойци започват да плещят глупости, имитирайки Конър Макгрегър.

Не е нужно да правите това. Аз продавах много платени гледания, защото бях истински и мисля, че Пади също е автентичен. Той е много харизматичен тип със странен стил на игра и ми харесва да го гледам. Много е добър и само небето му е граница."

Съгласни ли сте с мнението на "Rush"?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес