Зареждане

Джонсън съветва Нгану да спре с ММА: Вече няма какво да доказва в този спорт

Джонсън съветва Нгану да спре с ММА: Вече няма какво да доказва в този спорт
Публикувано на: Ноември 1, 2023 в 00:00 ч
Легендата на ММА Димитриъс Джонсън посъветва Франсис Нгану да се съсредоточи върху бокса след двубоя си срещу Тайсън Фюри.

Презизминалия уикенд Франсис Нгану изненада много хора. Той се изправи очи в очи с Тайсън Фюри в среща, която се оказа наистина оспорвана. Той дори повали Фюри, но в крайна сметка "Gypsy King" получи спорна победа с разделено решение.

Независимо от това на кого сипматизирате, никой не може да отрече, че Нгану изнесе адски силен двубой. Никой не му даде шанс, а той излезе на терена и направи шоу.

Сега мнозина се чудят какво ще направи "Predator" по-нататък. Той има много възможности, като една от тях е да се завърне в ММА.

Според Деметриус Джонсън обаче това не е пътят, по който трябва да тръгне.

Съветът на Джонсън към Нгану 

 
"Франсис спечели тази битка и изглеждаше абсолютно невероятно", каза Джонсън. "Какво следва за Франсис? Не мисля, че искам да видя Франсис да се занимава със смесени бойни изкуства. Знам, че може да е трудно да се разбере, но не виждам защо PFL да не може да се занимава с бокс. Защо PFL да не се занимава с бокс? Имате една от най-големите звезди в бокса в момента - Франсис, който току-що победи безспорния световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри.

"Искам да видя Франсис да се боксира. Не искам да го виждам да се занимава със смесени бойни изкуства", продължи Джонсън. "Виждали сме го да се занимава със смесени бойни изкуства. Той е побеждавал най-добрите в света в смесените бойни изкуства. Бил е световен шампион. Няма какво повече да прави в този спорт. Искам да го видя да се занимава с бокс. Той ще направи големи пари в бокса. Той може да се бие с Антъни Джошуа. Може да се бие с Деонтей Уайлдър. Вратата току-що се отвори."

Съгласни ли сте с Димитриъс Джонсън?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес