Зареждане

Джони Уокър се справил с COVID-19

Джони Уокър се справил с COVID-19
Публикувано на: Септември 10, 2020 в 05:00 ч
Джони Уокър разкри, че е имал COVID-19, но успял да се справи с вируса и сега очаква да се върне в клетката. 28-годишния бразилец ще се бие срещу Райън Спан на UFC Fight Night 178, което ще се проведе на 19-ти септември във Вегас. За първи път в своята кариера бразилеца се намира в серия от 2 поредни загуби и отново трябва да се доказва.

Джони набра скорост и спечели първите си 3 битки в UFC с нокаут в първия рунд. Той си спечели бонуси и започна да говори за големите битки в категорията. Уокър говореше как щял да победи Джон Джоунс, но UFC го изправиха срещу Кори Андерсън, който го нокаутира за 2 минути и 7 секунди, а Кори дори не беше нокаутьор. Сега Уокър ще опита да спре свободното си падане и ето какво сподели в интервю за AG Fight: 

В Ирландия всички подхождат с уважение към COVID-19 и носят маски. Всички се тестват, преди да започнат да тренират. Преди на дойда в Ирландия вече се бях тествал за COVID-19. Теста излезе положителен, но не съм чувствал нищо. Малко бях загубил обоняние, но си тренирах през това време. Всичко мина тихо. 

Не знам дали може пак да се заразя с COVID-19. Ирландия е хубаво място и искам да живея тук с моята приятелка. Тук има хубава зала, а тя ще може да работи, защото е учителка. В момента тя работи в Катар, но там няма хубава зала. Следващата година тя ще напусне работа и ще живеем в Ирландия.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес