Зареждане

Джони Уокър планира да стане двоен шампион

Джони Уокър планира да стане двоен шампион
Публикувано на: Април 21, 2020 в 08:58 ч
Джони Уокър може и да не печели в клетката на UFC, но това не значи, че ще спре да мечтае. 28-годишния бразилец започна ударно в UFC и навърза 3 поредни победи с нокаут. Той вече виждаше как мери сили с Джон Джоунс за титлата, но мечтите му бяха попарени, след като Кори Андерсън го нокаутира в края на миналата година. Джони се депресира и започна да мисли за оттегляне от ММА.

В крайна сметка той направи някой промени и започна да тренира с Фирас Зааби, но и това не му помогна. В средата на миналия месец Уокър премери сили с Никита Крилов и загуби с решение. Така той навлезе в серия от 2 поредни загуби и е с рекорд 17-5 в ММА и 3-2 в UFC. Амбициите на бразиелца са големи и той вярва, че ще стане шампион в две категории. Ето какво сподели Джони в интервю:


Моята главна цел е да бъда световен шампион в две категории. Ще спечеля титлата в полутежка категория, а след това се качвам при тежките, за да спечеля и там. Трябва ми малко време и ще го направя. Това е моята цел и не искам да се бия още дълго. Искам да се оттегля преди 40-годишна възраст на 37 или нещо такова. Това е моя шанс да уредя хубав живот на моето семейство. 

Ще инвестирам 100% от времето си, за да спечеля титла. На това ниво не е важно просто да нокаутираш хората. Трябва да намериш път към победата и аз го разбирам. Никой не иска да разменяме удари, защото аз убивам с моите удари. Крилов е каратист, но не искаше да се бием в стойка. Той ме прегръщаше и спечели срещата на земята. 

Трябва да съм мъдър и ще бъда такъв в следващата ми битка. Ще се придържам към играта си, но ако се наложи, то тогава ще събарям хората. Ще ги държа на земята и ще печеля точки. Те направиха така срещу мен и аз ще направя същото. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес