Зареждане

Джон Кавана шокиран от Конър Макгрегър

Джон Кавана шокиран от Конър Макгрегър
Публикувано на: Януари 22, 2020 в 07:56 ч
Снимка: EssentiallySports
Треньорът на Конър Макгрегър, сподели, че е шокиран колко добре е изглеждал ирландеца по време на победата му над Доналд Серони в UFC 246.

Джон Кавана описа своя боец като "страховит".

Макгрегър отвя Серони за 40 секунди, засипвайки опонента си с разнообразни удари.

Имаше доста спорни въпроси около ирландеца, който се замеси във всевъзможни проблеми и загуби последната си битка, която бе преди повече от година.

От лагера му споделиха, че той е доста по-фокусиран сега, но треньорът му Кавана призна, че е бил изненадан от това, което е видял.

"Знаех, че ще видим най-добрата версия на Конър Макгрегър до момента, но не очаквах да е толкова добра.

Той е стигнал до различно ниво на атлетизъм, в което не е бил никога в своята кариера. Винаги е имало бойна интелигентност, а сега с тази форма той е направо страховит и фантастичен.

Това не е старата версия на Макгрегър, която гледахме срещу Хосе Алдо или Еди Алварез. Това е нова, подобрена, много по-добра версия."

 
Кавана призна, че се е притеснявал за това дали боецът му не е отвикнал да се състезава заради дългото отсъствие, но притесненията веднага са се изправили след агресивния старт на битката.

"Не съм се притеснявал за това, но ако не си се състезавал дълго време, желанието да размениш първите удари е доста по-слабо.

Но както го видяхме той направи тичаше към първия контакт и беше много развълнуван."

Кавана сподели също, че иска Макгрегър да направи двубой с Джъстин Гейджи, докато Дейна Уайт настоява за реванш с Хабиб Нурмагомедов, а Майкър Биспинг прогнозира, че ще гледаме трилогия с Нейт Диаз.

Вижте и част от анализа на битката и дискусия за това какво предстои на Макгрегър в подкаста MMA.BG Live #5 след втората минута:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес