Зареждане

Джон Кавана: Няма шанс Макгрегър да се бие на UFC 249

Джон Кавана: Няма шанс Макгрегър да се бие на UFC 249
Публикувано на: Април 4, 2020 в 08:12 ч
Не очаквайте Конор Макгрегър да спаси деня, като се бие с Тони Фъргюсън на 18 април. Преди няколко дни Хабиб Нурмагомедов се оттегли от UFC 249, където трябваше да се бие с Тони Фъргюсън за титлата в лека категория. Тази трудна ситуация вдъхнови Джон Кавана, който е треньор на Макгрегър и той сподели, че стягат багажа и тръгват към летището.

Вижте още - Конър Макгрегър: Във форма съм за битка

Явно тези твърдения, които Кавана сподели са били лъжа, защото в чат на живо в социалните мрежи Джон сподели, че няма шанс Макгрегър да се бие на UFC 249. Кавана сподели, че Макгрегър не трябва да се бие, защото е материално осигурен, а в Ирландия в момента са наложени строги мерки поради коронавируса. Ето какво сподели Кавана за своя боец:


Няма шанс за това. В Ирландия са наложени строги мерки поради коронавируса. Аз и Конър нямаме никакви физически взаимодействия. Няма физически контакт в залата. Залите са затворени. Просто не мисля, че би било умно да се опитаме да се втурнем заедно към това. Той със сигурност няма да се бие, защото няма да му липсва храна в следващите 6 месеца. Макгрегър е далеч от такова положение.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес