Зареждане

Конър Макгрегър: Във форма съм за битка

Конър Макгрегър: Във форма съм за битка
Публикувано на: Април 3, 2020 в 08:26 ч
Конър Макгрегър е готов да се бие и сподели, че е във форма за двубой. В момента от UFC търсят нов опонент за Тони Фъргюсън, който трябва да се бие на 18-ти април, но няма съперник, защото Хабиб Нурмагомедов се оттегли от битката им. Макгрегър се намира в родината си и преди няколко дни Джон Кавана, който е негов треньор сподели, че набързо ще съберат багажа и ще се отправят към летището, за да спасят събитието.

Все още не се знае дали това са реални твърдения от страна на Кавана, но в най-скорo ще се разбере. До 18-ти остават две седмици и в най-скоро време от UFC трябва да хвърлят яснота по галавечерта, която планират. Едно е сигурно и то е, че Макгрегър е готов да се бие. Етo какво сподели той в социалните мрежи:


В момента съм във форма да се бия! В началото на всичко това си казах - щастлив съм, че нямам насрочена официална битка. Ако имах такава, щях да приема всички неточни данни, за да ме подкрепят да участвам в двубоя и щях да се бия и да спечеля. Факт е, че Хабиб и Тони играят игра на пилета. Този път Хабиб се оттегли. Така пропадането на битката е 3-2 в полза на Тони. Хабиб се измъкна от САЩ и се прибра вкъщи на фона на кризата. Много висок риск. Поздрави за Тони.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес