Зареждане

Джон Джоунс: Сега е перфектен момент за бой с Миочич

Джон Джоунс: Сега е перфектен момент за бой с Миочич
Публикувано на: Септември 1, 2020 в 08:29 ч
Джон Джоунс продължава да настоява за незабавен шанс за титлата в тежка категория. "Bones" овканти своя колан в полутежка категория, за да търси ново предизвикателство в горната дивизия. За съжаление Дейна Уайт се дърпа и не иска да му даде шанс, защото Франсис Нгану също има основателни претенции да иска втора битка със Стипе Миочич.

Наскоро шампиона при тежките отряза Нгану, защото искал ново предизвикателство и показа, че има повече интерес към Джоунс. В своя акаунт в социалните мрежи Джон изреди доста причини, според които той трябва да е следващия съперник на Миочич. Ето какво написа бившия шампион в полутежка категория:

Стипе Миочич не иска да се бие с Франсис Нгану, защото първата битка дори не беше близо до равностойна. Във втора битка Стипе повече ще загуби, отколкото ще спечели. Шампиона иска ново предизвикателство. Защо не се пробва срещу най-великия в полутежката ? Двамата сме със сходни размери. 

Какво по-вълнуващо от това ? Докато Миочич се възстанови, моето тегло ще бъде на ниво. Битката се нарежда перфектно. Миочич срещу Нгану е голям риск с малка награда. Миочич срещу Джоунс има повече смисъл и за двамата. Сега имаме една супер битка. Ако Миочич загуби, то тогава всичко пропада.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес