Зареждане

Джо Роугън втрещен от животинските инстинкти на UFC боец

Джо Роугън втрещен от животинските инстинкти на UFC боец
Публикувано на: Юни 19, 2024 в 08:05 ч
По време на работата си като коментатор на UFC Джо Роугън е ставал свидетел на необикновени неща, но един инцидент наистина се откроява, като анализаторът сравнява един боец с диво животно.

Популярният водещ работи за най-голямата промоция по смесени бойни изкуства в света от 1997 г. и оттогава се е утвърдил като водещ номер едно на планетата.

Джо Роугън сравнява Игор Северино с животно за това, че ухапа Андре Лима

След като прекара 27 години като част от UFC, Джо Роугън безспорно е синоним на марката. Ето защо, когато даден момент е толкова неприличен, че дори той е шокиран от него, от само себе си се разбира, че въпросният инцидент безспорно заслужава да се говори за него.

С вече циментираното си наследство в спорта американецът вече не коментира всяко едно събитие, а прави специални изяви за PPV събитията.

Но въпреки че не присъстваше на въпросното UFC Fight Night, един спорен инцидент с ухапване със сигурност привлече вниманието му. 

В ужасяващия развой на събитията побеснелият Игор Северино ухапа Андре Лима, което принуди съдията незабавно да дисквалифицира бразилеца и накара Дана Уайт да даде на пострадалия бонус за победата.

За да бъдат нещата още по-странни, Лима предпочете да си направи татуировка на следата от ухапване на ръката с думите "Получих бонус за ухапване", за да си спомня за нея до края на живота си .

Подобно на мнозина, Роугън се развесели от татуса. Въпреки това той не можеше да повярва, че Северино е стигнал дотам, че не може да се въздържи да не даде воля на първичните си инстинкти.

"Не мога да се въздържа да не коментирам това... Наскоро един боец ухапа друг боец в UFC и така ухапаният си направи татуировка на ръката със захапката на пича, което е забавно."

"Е, дисквалифицираха човека, с когото се биеше, и той получи бонус за победата. Мисля, че пичът се опитваше да го събори, но не можа да го събори и той го ухапа по ръката, което е като  толкова животинско! Това е толкова безумно, че хората стигат до това състояние, в което са а-а-а-а," каза Роугън, имитирайки ухапване.

Макар и също толкова хумористично настроен от инцидента, Брансън не можеше да не изрази загрижеността си, като посочи, че ухапването е било дълбоко. Рапърът обясни, че кожата в близост до лактите може да поддаде, когато се приложи силна сила, и по този начин, ако Северино е ухапал само с малко по-силно, Лима е можел да бъде сериозно наранен.

Но докато Лима се възползва по най-добрия начин от лошата ситуация, Северино е изправен пред последствията от ужасяващите си действия.

Какво се случи с Игор Северино след ухапването на Андре Лима?

След инцидента Уайт взе решение да изключи Северино от компанията.

 Той съобщи на Кевин Йол:

"Това бяха двама перспективни и непобедени бойци. Ако се разочароваш и искаш да излезеш от боя, има много начини да го направиш, но най-лошото нещо, което можеш да направиш, е да ухапеш противника си.

Сега те съкращават и губиш най-голямата възможност в живота си. Да не говорим, че ще има истински проблеми с NSAC [Държавната атлетическа комисия на Невада]."

В момента боецът очаква да разбере тежестта на наказанието си, което го постави в трудно финансово положение.

Неспособен да плаща сметките си, той е отправил молба към Атлетическата комисия на Невада (NAC) за отпускане на хонорара му за двубоя, която в момента е задържана до вземането на конкретно решение.

Историята привлече вниманието на любителите на ММА по целия свят, като мнозина са изключително заинтересовани какво ще се случи, когато NAC се събере, за да реши съдбата на състезателя на 25 юни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес