Зареждане

Джо Роугън: Илия Топурия има перфектна техника

Джо Роугън: Илия Топурия има перфектна техника
Публикувано на: Август 30, 2024 в 10:00 ч
Коментаторът на UFC и легендарен подкастър Джо Роугън е изключително впечатлен от уменията на настоящия шампион на организацията в категория перо, Илия Топурия.

"Матадора" ще се изправи срещу Макс Холоуей в следващата си битка. Това ще се случи в главната битка на събитието на UFC 308, което ще се проведе на на 26 октомври в Etihad Arena в Абу Даби. Илия споделя кадри с феновете от своя лагер за тежката битка с хаваеца.

Джо Роугън, гледайки неговите клипове, беше много впечатлен, както разкри в своя подкаст. За Илия (15-0 MMA), битката срещу Холоуей ще бъде първата потенциална защита на шампионския пояс на UFC в категория перо. Джо е повече от впечатлен и каза следното:

"Техниката му е феноменална. Техниката му е перфектна. Тук няма излишни движения, така че когато има възможност за атака, всичко се случва много бързо, защото техниката му е толкова организирана. Вижте го как удря лапите. Флойд Мейуедър-младши също е чудесен пример за това. 

Топурия е един от най-талантливите боксьори в този спорт. Той е настоящият шампион на UFC в категория перо, който победи може би най-добрия в категория перо на всички времена. Вижте как движи главата си, когато удря се навежда леко. Вижте неговата скорост. 

Шибаната му скорост, вижте го само. Това е невероятно. Ако знаете колко е трудно да удряте толкова бързо. Невероятно е.", каза Роугън.

Ще успее ли Топурия да победи Холоуей ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес