Зареждане

Джо Роугън: Франсис Нгану направи голяма грешка, като напусна UFC

Джо Роугън: Франсис Нгану направи голяма грешка, като напусна UFC
Публикувано на: Юни 4, 2023 в 13:00 ч
В изненадващ обрат на събитията, бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану разтърси ММА обществото, след като подписа с PFL.

Това решение предизвика вълна от реакции от общността на UFC, като както феновете, така и хората от индустрията изразиха своите мисли по въпроса. Трябва да се отбележи, че влиятелният коментатор на UFC Джо Роугън сподели мнението си относно хода на Нгану по време на своя подкаст.

Роугън изрази разочарованието си, заявявайки, че е бил „изнервен“ от избора на Нгану да напусне UFC. Джо вярва, че този ход може да попречи на феновете да станат свидетели на някои от най-дългоочакваните мачове в историята на UFC.

"Ядосан съм, защото чувствам, че сякаш бяхме лишени от една от великите битки в ММА. Бяхме лишени от една от най-завладяващите битки в ММА. В момента е голяма загуба, че Нгану премина в PFL. 

Това наистина ме изнервя. Радвам се, че ще му плащат, и съм щастлив, че ще може да се боксира. 

Аз обичах да гледам как този човек се бие в UFC, той беше шибано чудовище. В бокса изглежда, че той няма предложение нито от Тайсън, нито от Джошуа. Ето защо мисля, че той направи голяма грешка, като напусна UFC.”

Нгану наистина си гарантира много добри условия в PFL. Той е доволен от сделката, но феновете са разочаровани, защото в PFL няма конкуренцията, която има в UFC. В крайна сметка Франсис избра да гони своя интерес, защото феновете бързо те забравят, след като се оттеглиш от спорта.

Ако Нгану беше останал в UFC, то той едва ли щеше да получава това, което му дадоха в PFL. Нгану предпочете да си гарантира спокойно старини, като избра PFL, вместо да остане в UFC. Дейна Уайт щеше да го изцеди и изхвърли както направи с много други.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес