Зареждане

Джейк Пол влиза в UFC за бой с Масвидал, но има условия

Джейк Пол влиза в UFC за бой с Масвидал, но има условия
Публикувано на: Януари 2, 2022 в 14:44 ч
Звездата от YouTube Джейк Пол реши да отговори на предизвикателството от Дейна Уайт. Наскоро президента на UFC сподели, че е готов да се тества за употребата на наркотици, ако Джейк Пол бъде тестван за забранени вещества.

Уайт смята, че Пол пипа забранените препарати. Миналия месец Джейк успя да нокаутира Тайрън Уудли с един удар. Той още повече вдигна своите акции и предизвика Хорхе Масвидал, Камару Усман, Нейт Диас, Конър Макгрегър и Дейна Уайт.

Дейна явно няма да се боксира с Пол, а той е готов да влезе в UFC, но има условия. Ето какви са условията на Пол за 1 битка в UFC срещу Масвидал:

Честита Нова година, Дейна Уайт. Ето едно истинско предизвикателство за вас. Веднага ще се оттегля от бокса и ще се бия с Хорхе Масвидал в UFC, ако се съгласите със следните неща. 

1. Увеличете минималното заплащане на боец до $50k (в момента е 12k).

2. Гарантирайте на бойците на UFC 50% от годишните приходи на UFC (1 милиард долара през 2021 г.) 

3. Осигурете дългосрочни здравни грижи на всички бойци (преди това казахте, че увреждането на мозъка е част от играта. Представете си, ако NFL кажат това). Има много бойци на UFC, които публично заявиха, че страдат от мозъчно увреждане. 

Имате 5 дни, за да приемете и приложите горното до 31 март 2022 г. След като бъде приложено, веднага ще се оттегля от бокса, ще вляза в USADA и ще се съглася на сделка за 1 битка в UFC за бой със слабата брадичка Хорхе Масвидал.

Ще приеме ли Дейна Уайт тези условия ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес