Зареждане

Джейк Пол: Клариса Шийлдс е загубенячка

Джейк Пол: Клариса Шийлдс е загубенячка
Публикувано на: Октомври 29, 2021 в 02:00 ч
Джейк Пол реши да захапе Клариса Шийлдс, която загуби своя непобеден статут в ММА. Непобедената шампионка в бокса загуби от Абигейл Монтес на последната ММА галавечер на PFL във Флорида.

Шийлдс вече е с рекорд 1-1 в ММА и вероятно ще продължи кариерата си в клетката. В бокса Клариса има големи успехи и е с рекорд 11-0 в бокса. Тя е шампионка в три различни категории.

Много хора и медии я смятат за най-добрата боксьорка в момента. Тя е първата жена, която става линейна шампионка в две различни категории, както и първата, спечелила титлите на WBA, WBC, IBF и WBO в две категории.

Шийлдс често критикува Джейк Пол и преди няколко месеца сподели, че Пол е загубил от Тайрън Уудли. Клариса отказва да признае уменията на Пол, който от своя страна се възползва от загубата на Шийлдс и я захапа със следния текст:

Обичам кармата Клариса Шийлдс. Поздравления за победата на Абигейл Монтес. Истината боли, но е необходима. Клариса Шийлдс е загубенячка. 

Тя е такава в ММА, както и в своето държание като примадона. Фалшивите винаги се разкриват. Загубите идват, когато гневът и омразата вземат надмощие. 

Просто попитайте Раузи и Макгрегър. Шийлдс прекара повече време да ругае Джейк Пол, отколкото да изучава джиу джицу. Тя никога не е привличала много внимание и това няма да се промени. 

Прав ли е Джейк Пол ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес