Зареждане

Джейк Пол: Дилън Денис се страхува от мен

Джейк Пол: Дилън Денис се страхува от мен
Публикувано на: Декември 22, 2020 в 16:22 ч
Джейк Пол не вярва, че Дилън Денис иска да се боксира с него. В последните месеца двамата не спряха да се обиждат в социалните мрежи, а преди няколко дни пренесоха враждата и на улицата. Пол мина заедно със свои приятели по улица в Лос Анджелис и започнаха да замерват Дилън Денис с балони с вода, докато той даваше интервю.

Вижте още - Джейк Пол нападна 'к*чката на Макгрегър' Дилън Данис на улицата

Денис опитва да ги настигне, но не успя, а малко по-късно помоли Брендън Шауб да ги подгонят с автомобил. Тяхната вражда е далеч от своя край и Пол сподели, че е готов да се качи на ригна с Денис. Скот Кокър, който е президент на Bellator сподели, че е готов да позволи на Денис да се боксира с Пол, той Джейк не вярва, че Данис го иска. Ето какво още сподели по темата Пол пред Nelk Boys Twitch stream:

Вижте още - Дилън Денис искал да преследва Джейк Пол след унизителната атака

Изглежда, че има доста хора, които ме предизвикват. Бен Аскрен и легенди от UFC го искат.  Дилън Денис е уплашен. Предложихме му сделка, която ще промени неговия живот. Това момче живее в малък апартамент в Ню Йорк. Той е посмешището на джиу-джитсу обществото. Никой не го харесва. 

Предлагаме му оферта, която ще му промени живота, а той се прави, че има контузия в коляното. От сега има 4 месеца да тренира. Това момче е страхливец и се страхува от мен. Денис говори глупости в социалните мрежи, но когато му предложихме оферта от 7 цифри, тогава изневиделица вече не иска да го направи. 

В миналото видяхме как Денис направи две битки под банера на Bellator, а играта му в стойка беше под всякаква критика.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес