Зареждане

Джейк Пол: Дебютирам в ММА, след като нокаутирам Майк Тайсън

Джейк Пол: Дебютирам в ММА, след като нокаутирам Майк Тайсън
Публикувано на: Август 31, 2024 в 18:00 ч
Джейк Пол е напълно сериозен относно прехода си в света на ММА. В интервю за talkSPORT той спомена три имена, с които би искал да премери сили в ММА, когато стане време за дебют. Малко фигури в света на битките биха предизвикали по-голям интерес от този ютубър.

"Проблемното хлапе" спечели внимание с безразборните си думи, остро отношение и противоречиви действия, които дразнят обществото. Джейк не се интересува дали хората го обичат или мразят, важното е да го гледат. Сега американският инфлуенсър възнамерява да продължи тази тенденция.

Пол се завръща на 15 ноември на боксовия ринг с Майк Тайсън, а след това планира дебют в клетката на ММА. Джейк би искал да направи ММА битка с Нейт Диас, Хорхе Масвидал или Тайрън Уули. Той вече има победи в бокса над Диас и Уудли, но сега иска да ги бие и в ММА.

„Разбира се, все още мисля да се преместя в ММА. Всъщност, това е нещо, което ще искам да направя веднага след като нокаутирам Майк Тайсън. Всичко е въпрос на намиране на правилното име. Парите не са проблем. Имаме такива и сме готови да направим подходящите оферти, за да предоставим шоуто, което хората искат да видят. 

И кой друг би могъл да я привлече повече от Нейт Диас ? Мисля, че мога да победя Нейт в първата си ММА битка. Разбира се, че няма да е лесно, шансовете са петдесет на петдесет, но имам вяра в победата. Искам да доминирам над него така, както направих в бокса. 

Двубой с Хорхе Масвидал, който направи доста силни изказвания в миналото, също би бил интересен. Може да се бия и с Тайрън Уудли, който би получил шанс да изкупи тези две поражения на ринга.", каза Пол.

Ще успее ли Джейк да бие Майк Тайсън ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес