Зареждане

Джесика Ай в депресия след операцията: Имам нужда от помощ

Джесика Ай в депресия след операцията: Имам нужда от помощ
Публикувано на: Септември 2, 2020 в 09:12 ч
Състезателката в категория муха на UFC, Джесика Ай се намира в доста лоша позиция, след като се възстановява от стафилококова инфекция и скорошна операция.

Ай сподели в каква ситуация се намира през Туитър, където помоли за помощ.



"Сега е 1-ви септември и имам нужда от помощ. Не знам накъде да се обърна и какво да правя. Докторите премахнаха жлъчката ми и ме оставиха да се оправям сама. Не мога да се храня, не се чувствам добре и нямам желание за никаква физическа активност. Не знам какво да правя и се чувствам неадекватно. Не мога да върна живота си в нормалния ритъм и да тръгна отново към Октагона. Ако някой може да ми даде посока, в която да тръгна, умолявам го да го направи. Просто не знам какво да сторя, а не искам да се предавам просто така."

Джесика Ай не се е била от юни, когато не успя да влезе в категорията при срещата си с Синтия Калвило, която и загуби. След тази битка бившата претендентка премина през операция на жлъчката и получи сериозна стафилококова инфекция.

След тези тежки моменти, тя споделя, че се намира в доста тежко състояние.

"Не успях да вляза в категория, бях съкрушена. Изглеждаше така, сякаш не ме е било грижа за опонентката ми и за кариерата ми. След двубоя имах доста пререкания с отбора си. Различните мнения от тях ме докараха до това доста тъжно и самотно място."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес