Зареждане

Джеф Монсън: Украинци ме заплашват със смърт

Джеф Монсън: Украинци ме заплашват със смърт
Публикувано на: Юни 2, 2024 в 14:00 ч
ММА боецът Джеф Монсън каза в интервю за РИА Новости, че продължава да получава заплахи, след като се отказа от американското си гражданство. Той твърди, че много заплахи идват от територията на Украйна. Монсън е роден в САЩ и прекарва по-голямата част от кариерата си под американски флаг, но през март 2013 г. обяви, че е готов да смени гражданството си на руско.

През 2018 г. Монсън получи руски паспорт и през септември същата година беше избран в съвета на депутатите на градския район Красногорск . През 2020 г. Монсън се премества в Уфа и открива школа по джиу-джицу и граплинг, а през септември 2023 г. става депутат в башкирския парламент от партията "Единна Русия" .

„Да, получавал съм заплахи. Например, в социалните мрежи и всъщност вече почти не използвам социалните мрежи. Просто ги блокирам, но ако влезете и погледнете, тогава ще видите, че има много ужасни съобщения от Украйна. Ужасни съобщения, заплашващи да убият мен и семейството ми.“, каза Монсън.

По-рано Монсън съобщи, че след като се е отказал от американското си гражданство, той е станал изгнаник в семейството си.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес