Зареждане

Джъстин Гейджи: Тони Фъргюсън никога не е бил сред елитните бойци

Джъстин Гейджи: Тони Фъргюсън никога не е бил сред елитните бойци
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 04:00 ч
Джъстин Гейджи вярва, че Тони Фъргюсън никога не е бил сред елитните бойци в лека категория. Двамата бивши шампиони се биха миналата година за временната титла в UFC. В битката им за изненада на всички Гейджи тотално размаза Фъргюсън и успя да го победи с технически нокаут. "El Cucuy" имаше славата на чудовище, което обезобразява своите съперници.

В тази среща обаче той не приличаше на себе си и напусна клетката обезобразен. Гейджи стана временен шампион, а след това загуби от Хабиб Нурмагомедов. Фъргюсън от своя страна загуби от Чарлз Оливейра и отново изглеждаше много зле в октагона. Към днешна дата двамата бойци нямат насрочени срещи. В една от медийните си изяви Гейдиж реши да коментира Фъргюсън и каза следното:

Тони винаги е бил такъв човек. Тези хора влизат в клетката, бият се в хаоса и не искат да спазват дистанция. Не знам как Петис и Серони не направиха това, което аз причиних на Фъргюсън. Залата беше празна и това ми помогна да се фокусирам. 

Това е голям фактор срещу Тони, защото самата му физиономия те кара да се биеш с него. Не мисля, че той е приключен в ММА, а просто смятам, че никога не е бил сред елините в лека категория. Не мисля, че някога е бил сред елита. Мисля, че неговите умения бяха много ефективни срещу хората, с които се биеше. 

Впечатлен бях от Оливейра, но Фъргюсън не беше същият. Никога няма да си същия, след като си поел толкова много удари в лицето. Никога! Неговaта увереност го правеше толкова опасен, но сега той не е чак толкова уверен и това ще бъде фактор.

Съгласни ли сте с твърденията на Гейджи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес