Зареждане

Джамал Хил нокаутира Тиаго Сантос в 4-тия рунд

Джамал Хил нокаутира Тиаго Сантос в 4-тия рунд
Публикувано на: Август 7, 2022 в 08:00 ч
Изгряващата звезда на UFC в полутежка категория Джамал Хил продължи да печели с нокаут.

31-годишната звезда от Чикаго се изправи срещу Тиаго Сантос в бой от полутежка категория. Двамата оглавиха събитието UFC Vegas 59, което се проведе в института на UFC в Лас Вегас. Битката им беше доста интересна и видя своя край в третата минута на четвъртия рунд.

Първите два рунда бяха доста равностойни. Сантос беше по-добър в първия рунд и вероятно го спечели. Хил обаче се съвзе и остави впечатление, че спечели втория рунд. В третия рунд Сантос реши да заложи на борба и граплинг, което беше изненадващо.

Тиаго отбеляза няколко събаряния в този рунд и контролираше своя съперник. Явно борбата измори бразилеца, защото се виждаше, че той диша тежко. Събарянията спечелиха рунда на Сантос. В четвъртия рунд страйкинга на Хил се оказа в повече за Сантос.

Двамата започнаха да разменят бомби и Сантос падна на земята след десен от Хил. Джамал започна да вкарва тежък граунд енд паунд на Сантос, който беше в глуха защита и нямаше как да се измъкне. Това принуди Хърб Дийн да сложи край на битката в средата на рунда.

Джамал печели с нокаут в средата на 4-тия рунд. Това е 3-та поредна победа за Хил с нокаут. Той си пожела шанс за титлата или битка с Ян Блахович. Тиаго от своя страна пак се връща към загубите. Той печели само 1 от последните си 6 битки в UFC.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес