Зареждане

Две битки за титла на ACA 102

Две битки за титла на ACA 102
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 08:00 ч
Чеченската организация ACA гостува в Алмати, Казахстан на 29-ноември. Там те ще проведат събитието ACA 102, на което ще видим две битки за титла. Любимецът на Кадиров, Beslan Ushukov ще се опита да стане отново шампион в полусредна категория. Той ще се бие срещу шампионът
Albert Tumenov в главната битка на вечерта.

Ushukov е с рекорд 17-3 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. През април тази година той направи една битка, в която победи с решение Gadzhimurad Khiramagomedov. Tumenov от своя страна е с рекорд 19-5 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи. В своята последна битка той победи Murad Abdulaev през април тази година с решение.

В подглавната битка шампионът в средна категория Salamu Abdurakhmanov ще защитава титлата срещу Valery Myasnikov. Abdurakhmanov е с рекорд 11-1 в ММА и се намира в серия от 6 поредни победи. В своята последна битка той спечели титлата със събмишън над Brett Cooper в първия рунд. Valery от своя страна е с рекорд 15-1-2 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи. През март той дебютира за ACA с победа над Igor Svirid с решение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес