Зареждане

Двама шампиони на ACA ще бранят титлите си през ноември

Двама шампиони на ACA ще бранят титлите си през ноември
Публикувано на: Август 5, 2021 в 06:00 ч
Двама от шампионите на чеченската лига ACA се завръщат в клетката. Абдулазиз Абдулвахабов ще брани титлата си в лека категория на ACA 131, което ще се проведе на 5-ти ноември на ACA 131 в Москва. Негов съперник ще бъде ММА ветерана и бивш боец на UFC Хакран Диас.

Другата битка за титла ще бъде между шампиона в категория перо Магомедрасул Хасбулаев и Рамазан Кишев. Срещата им също ще бъде част от бойната карта на ACA 131 в Москва.

Абдулвахабов е сред най-добрите бойци в Русия. Той е с рекорд 18-2 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. 32-годишния чеченец приключва 13 от срещите си и 2-те му загуби са с решение. Абдулазиз печели 17 от последните си 18 битки в клетката.

Диас от своя страна е с рекорд 26-6-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. В началото на април той победи Адаев и записа 2-ри успех под банера на ACA. Хакран приключва 13 от срещите си и не е губил с приключване в клетката. Той има 3 победи и 5 загуби в UFC.

Магомедрасул e с рекорд 33-8 в ММА и е в серия от 5 поредни победи. В края на март тази година той спечели титлата с победа над Фроес. Хасбулаев е бивш боец на Bellator и печели 9 от последните си 10 срещи. Той приключва 25 от срещите си и 4 от загубите му са със събмишън.

Кишев от своя страна е с рекорд 17-3 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. Той идва след успех над Зулаев, който записа през февруари тази година. Рамазан приключва 11 от срещите си и в 2 от загубите си пада с нокаут.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес