Зареждане

Dustin Poirier: Ще се бия пред принцове и шейхове в средата на пустинята

Dustin Poirier: Ще се бия пред принцове и шейхове в средата на пустинята
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 08:10 ч
Dustin Poirier няма търпение да отиде в Абу Даби през септември, където ще се бие в главната битка срещу Khabib Nurmagomedov. "The Diamond" държи временната титла, а непобедения дагестанец е безспорен шампион. Мнозинството в Обединените арабски емирства са мюсюлмани и със сигурност ще подкрепят ревностно Nurmagomedov, но Poirier не се притеснява от това, защото в клетката са само двамата. Dustin се вълнува от срещата, защото отива на вражеска територия в пустинята, за да се бие пред принцове и шейхове:


Човече, това е реалност и аз съм шампион. Той също е шампион и това е супер битка. Така ги чувствам нещата. Ние ще разпродадем тази зала, която в момента се строи за нас. Ще се бием в средата на пустинята и ще ни гледат принцове и шейхове. Това е лудост като филм с Роки. Боевете са нещо лудо и може да загубиш, ако направиш една грешка. 

Много от бойците, с които той се е бил са имали уменията, за да го победят. Всеки може да го победи. Тренирам усилено и обръщам внимание на малките детайли. Трябва да си балансиран. Не трябва да се тревожиш, защото ще загубиш. 
 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес