Зареждане

Dustin Poirier победи Max Hollowаy в кървав трилър и стана шампион

Dustin Poirier победи Max Hollowаy в кървав трилър и стана шампион
Публикувано на: Април 14, 2019 в 08:24 ч
Dustin Poirier и Max Holloway се изправиха един срещу друг в главната битка на събитието в Атланта, което се проведе преди малко. Двамата си спретнаха брутална битка, в която имаше доста драма. Двамата застават в центъра на клетката и Poirier започва с ритници. Dustin натиска, но Max му отвръща с удар в тялото. Dustin с ритник, който е последван от ляв удар. Max вкарва силен удар на Dustin и сега “The Diamond” е наранен. Holloway вкарва комбинация, но Poirier отвръща със силен удар, който нарянава Holloway.

Здрави удари от Poirier последвани с колена. Dustin продължава да натиска сериозно в този първи рунд.Нещата се обръщат и Max Holloway тръгва да пресира със силен десен и удари в тялото. В началото на втория рунд Max  вкарва джаб, а Poirier кроше. Двамата си разменят здрави удари. Max е по-активен в този рунд, а Dustin намаля темпото и опитва да отбележи събаряне, но не се получава. Holloway със силен десен и комбинация от удари в тялото. Dustin със силен десен, който наранява Holloway. В края на рунда Poirier се съвзема и оказва натиск.

В началото на третия рунд Max Holloway вкарва джаб, който е последван от ритник. Max тръгва здраво напред, но Dustin му вкарва силни десни удари. Двамата си вкарват брутални удари и никой не отстъпва. Dustin опитва събаряне, но не успява и двамата влизат в клинч, а там Holloway го наказва със зверски удари с лакът. В четвъртия рунд Dustin Poirier успява да свали Holloway, който успява да се изправи и двамата влизат в клинч. Те се разделят и продължават да се засипват с брутални попадения. Max натиска сериозно и успява да нарани Poirier, който успява да вкара силен удар с коляно и отваря сериозна аркада на лицето на Holloway, от която обилно тече кръв. Holloway опитва събаряне, но без успех.

В последния рунд Poirier вкарва ритник, а Holloway отвръща с джаб. Max вкарва комбинация от удари, но Dustin му вкарва страхотен ляв удар. Двамата си разменят удари в тялото и влизат в клинч, където Poirier опитва събаряне, но без успех. Бруталната битка видя своя край и стигна до съдийско решение, а съдийте бяха единодушни и отсъдиха победа с решение за Dustin Poirier (49-46, 49-46, 49-46). С тази победа той става временен шампион в лека категория и навлиза в серия от 5 поредни победи. След края на срещата той призова Khabib да оправи проблемите си и да обединят поясите. Max Holloway от своя страна губи за втори път от Poirier и това е края на неговата серия от 13 поредни победи.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес