Зареждане

Дресьор на лъвове предложи на Хабиб схватка с лъв

Дресьор на лъвове предложи на Хабиб схватка с лъв
Публикувано на: Септември 29, 2020 в 04:00 ч
Двама от най-известните дресьори на диви животни в света пожелаха успех на Хабиб Нурмагомедов в предстоящата му битка с Джъстин Гейджи. Братята Асколд и Едгард Запашни, които са представители на цирковата династия Запашни, основала „Болшой Московский Цирк“ предложиха на непобедения шампион да се пробва срещу някои от техните лъвове.

В социалните мрежи Асколд отправи послание към Хабиб, докато пред него стоеше лъв. Асколд сподели, че е впечатлен от Хабиб и тренировките му с мечки и вярва, че "The Eagle" ще може да се справи и с лъв. Ето какво още каза Асколд, който заедно със своя брат държат световен рекорд за най-дълъг скок на човек върху тигър:

Хабиб, видях как се справяш с най-силните противници, включително и как тренираш с мечки. Ако искаш да увеличиш степента на опасност, опитай се да практикуваш с нашите момчета. 

Сигурен съм, че можеш да се справиш и с това. Записваме това видео с моя брат, за да ти пожелаем успех и победа. Успех, победа, твърдост и винаги да вярваш в себе си! 

Шампиона в лека категория е видял видеото на Запашни и в социалните мрежи написа, че предпочита да е приятел с лъвовете, а не да влиза в тяхната клетка. Хабиб излиза срещу Гейджи в главната битка на UFC 254 в Абу Даби след месец.



Ето какво могат двамата братя:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес