Зареждане

Доведеният баща на Daniel Cormier загуби битката с рака

Доведеният баща на Daniel Cormier загуби битката с рака
Публикувано на: Август 25, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият двоен шампион Daniel Cormier получи лоши новини, след като неговия доведен баща е загубил битката си с рака. Percy Benoit е доведен баща на Cormier, който на 7-годишна възраст става сирак, след като баща му е застрелян. Само преди седмица Cormier записа тежка загуба с нокаут от Stipe Miocic, която го лиши от титлата в тежка категория и беше първа за него в кариерата му при тежките. Тази загуба го срина сериозно в ранглистата на организацията, но едва ли може да се сравни със загубата на родител.

И докато Stipe Miocic се изкачи отново на върха при тежките и баща му победи рака преди седмица, то Daniel Cormier губи титлата и неговия баща днес е загубил битката с рака, което е интересно съвпадение. Тази новина съкруши бившия шампион и той я сподели в социалните мрежи, като веднага заваляха съболезнования от негови колеги в UFC:


Днес загубих моя герой, който ми беше отнет от рака. Моят баща беше най-смелият, силен и грижовен човек, който съм познавал. Той винаги беше душата на компанията и караше всички да се чувстват добре. Никога не съм си и представял, че точно сега ще трябва да минаваме през това. 

Важно е наследството, което оставяме след нас и това на баща ми е наследство на един страхотен човек, грижовен съпруг, баща и приятел на всички. Обичам те, татко! Ти беше силата на това семейство, а сега си почивай! Няма повече болка. Обичам те!


Да почива в мир!!!



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес