Зареждане

Доналд Серони: Няма да се пенсионирам в серия от загуби

Доналд Серони: Няма да се пенсионирам в серия от загуби
Публикувано на: Май 10, 2021 в 00:00 ч
Легендата на UFC Доналд Серони инкасира поредна загуба и се приближи до изхода в UFC. 38-годишния ветеран беше нокаутиран от Алекс Мороно в първия рунд на битката им в Лас Вегас. "Cowboy" навлезе в серия от 5 поредни загуби, от които 4 с нокаут.

Той няма победа в последните си 6 битки в UFC, а това определено не е добре за него. Серони държи впечатляващи рекорди в UFC и има вероятност Дейна Уайт да му позволи да направи още няколко срещи.

Пред медиите Доналд сподели, че няма да се оттегли от спорта в такава брутална серия от загуби. Серони ще звънне на Уайт и ще го помоли да му позволи да приключи кариерата си по негов начин:

Не знам. Не знам какво да ви отговоря. Не знам дали е време да се оттегля от ММА. Сърцето ми е разбито. Не чувствам, че трябва да се оттегля, но чувствата и моето представяне са различни неща. Гадно е. Исках да се бия в лека категория. Тези момчета в полусредна категория са едри и удрят здраво. 

Няма да се оправдавам. Хлапето дойде подготвено. Определено е трудно да счупиш серия от загуби. Трябва да спра тази серия от загуби, защото е брутална. Иска ми се да имах отговор, но нямам. 

Tова няма да е последната ми битка. Никога няма да спра с битките по този начин. Няма да позволя моето наследство да приключи така. Ще се обадя на Дейна Уайт и ще го помоля да ми позволи да се оттегля по мой начин. 

Колко още битки трябва да направи Серони ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес