Зареждане

Donald Cerrone: Време ми е да стана шампион

Donald Cerrone: Време ми е да стана шампион
Публикувано на: Юни 6, 2019 в 08:08 ч
Donald Cerrone вярва, че е израснал като боец и човек и това е ключа за неговия успех в клетката. В момента той се намира в серия от 3 поредни победи, а този уикенд ще търси 4-та поредна победа. "Cowboy" ще се изправи срещу изключително опасен опонент в лицето на Tony Ferguson, с който ще споделят клетката в Илинойс. Много хора очакват, че победителя от тази среща ще получи шанс за титлата и Cerrone не очаква нещо по-различно:


Много хора твърдят, че успехите, които успявам да запиша последно време в клетката се дължат на това, че вече имам син и има за кой да се бия. Не мисля, че това е скритото ми оръжие. Не е това, защото през годините просто израснах повече като боец и човек и вече съм по-зрял. Сега ми е времето. Преди години не ми пукаше много за титлата, защото исках да се бия всеки уикенд. Сега обаче е различно и е време. 

Това е нещото, което искам и ще го направя. Време е за титлата и да превзема върха. Обичам да съм в клетката и да давам шоу на феновете. Tony носи със себе си доста енергия, което е предпоставка за страхотна битка. Не знам какво ще се случи. Имам някои идеи, но това е битка и всичко може да стане. Искаше ми се да се бием 5 рунда. Той ще се опита да ми оказва натиск, но аз ще му го върна и ще видим.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес