Зареждане

Доминик Рейес: Аз съм некоронован шампион

Доминик Рейес: Аз съм некоронован шампион
Публикувано на: Април 14, 2020 в 08:29 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, Доминик Рейес все още вярва, че е победил Джон Джоунс. Двамата премериха сили през февруари в Тексас, където си спретнаха равностойна битка. "The Dominator" надхвърли всички очаквания и се представи повече от добре, като вкара доста тежки попадения на шампиона..

Срещата стигна до съдийско решение, което беше в полза на Джоунс, но феновете не бяха съгласни и освиркаха шампиона. Рейес твърди, че е трябвало да победи с раздвоено решение. Доминик настоява за реванш и предвижда победа за себе си, а след това и трилогия. Ето какво сподели той в интервю:


Трябва да го направим отново. Аз съм некоронован крал. Точно сега шампиона на народа е по-уважаван от безспорния шампион. Веднага след битката ви казах, че съм некоронован крал. 98% от хората го знаят. Всеки знае, че това е истината. Това го знаят малките деца и възрастните жени. Не ти трябват експерти. Смешно е някои хора да говорят, че не съм победил. 

Няма значение как гледате на битката, защото тя си е 3-2 за мен. Говорят, че да си шампион, трябва да победиш шампиона. Аз го удрях много пъти, а той не ме нарани нито веднъж. Не бях изморен в 5-тия рунд. Използвах тактики и се бих мъдро. 

Успях да надиграя плановете на Уинкълджон и Джаксън. Това е лудост и трябва пак да се бием. Ако не стане, то аз ще отида в неговия дом и ще го шамаросам. Втора среща ще има и дори може да има трилогия на стадион във Вегас. 


Ще успее ли Рейес да победи, ако има втора среща ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес