Зареждане

Доминик Круз: Няма смисъл да имаш мениджър

Доминик Круз: Няма смисъл да имаш мениджър
Публикувано на: Август 10, 2022 в 10:10 ч
Доминик Круз разкри, че няма мениджър и не вижда смисъл да назначава такъв.

"Не съм си сам мениджър, а просто сам представлявам себе си. Комуникирам от свое име.

С UFC преподписахме за 6 битки, нали? Най-краткия ми договор е за 4 битки. Защо да плащам на някого да ми урежда договори, след като аз сам си ги уреждам само с една битка?

Реално мениджърът има само един разговор с организатора и затова му се плаща след това при всяка битка. В това не виждам никакъв смисъл.

Ако си в UFC - те се грижат за твоя имидж. UFC взимат решенията вместо теб.

Ако си в Bellator, PFL или някоя от другите организации, тогава може би има повече смисъл да имаш мениджър, който да се грижи за имиджа ти и да те представлява пред спонсори и т.н."

Круз е на мнение, че ако един боец се държи нормално, тогава нещата вървят гладко.

"Аз съм в добри отношения с мачмейкъра на UFC, Шон Шелби. Той може да ми звънне по всяко време и да говорим. Мисля, че това може да го направи всеки боец.

Винаги преговарям договорите си с UFC след някоя друга битка. И те винаги са искали да работят с мен, защото не се държа като задник.

Лесно е да се говори с тях - те са винаги отворени за разговори. Грешно е да отиваш при тях и да им казваш "Аз заслужавам това, аз заслужавам онова..." Трябва да тръгнете от неутрална точка.

Никой не заслужава нищо. Печелиш сам това, което заслужаваш в този спорт. Трябва да разберете, че те управляват бизнес."

Изглежда до този извод е стигнал и UFC боеца Пауло Коста, за който вчера съобщихме, че се е разделил с мениджъра си, за да назначи на негово място неговата приятелка.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес