Зареждане

Dominick Cruz вярва, че заслужава реванш с T.J. Dillashaw

Dominick Cruz вярва, че заслужава реванш с T.J. Dillashaw
Публикувано на: Август 7, 2018 в 13:47 ч
Бившият шампион в категория петел Dominick Cruz е един от малкото бойци, които са успявали да победят настоящият шампион T.J. Dillashaw. Двамата влязоха в октагона през 2016г и след равностойни 25 минути Cruz победи с раздвоено решение.

Dillashaw и до днес вярва, че е бил ограбен в тази битка, но не иска да даде реванш на Cruz, защото той го накарал да се бие с претендентите и не му е дал реванш преди две години. Dominick вчера беше в шоуто на Helwani и продължи да настоява за битка с Dillashaw:

Знам, че заслужавам този шанс за титлата. Защитил съм тази титла повече от всеки в тази категория. Проблема е че съм го побеждавам и няма как той е да най-добрия, ако не победи боеца, който го е побеждавал. Всеки знае това и той също го знае.

Чувствам се на 100% възстановен и искам да се бия в края на годината. Мисля, че Cody и TJ бягат от мен, както се бяга от чумата. Мисля, че TJ е бяла дъска, която няма нищо написано върху нея. 

Нямаше как да приема да коментирам тази битка, защото това означава, че трябва да промотирам битката им и да промотирам тях като бойци, а те кога са рекламирали мен или са говорили за мен ? Мога да кажа много добри неща за тях, но защо да го направя, след като те не говорят за мен ?

UFC ми казаха, че най-вероятно няма да ми дадат шанс за титлата, но ако той иска да е най-добрия, тогава трябва да победи мен, защото аз вече го победих. Той си е същия като преди, но просто самочувствието му е по-високо, защото записва победи.



Заслужава ли Dominick Cruz шанс за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес