Зареждане

Dominick Cruz: Ще бия Floyd Mayweather с една ръка

Dominick Cruz: Ще бия Floyd Mayweather с една ръка
Публикувано на: Март 21, 2018 в 10:23 ч

Непобеждаваната легенда Floyd Mayweather Jr. създаде суматоха в ММА средите, когато започна да говори за влизането си в Октагона. Той дори сподели, че е готов да кандидатства за лиценз, който ще му позволи да се състезава.

Той също взе и шампиона в полусредна категория Tyron Woodley, с когото да се подготви за участието си в клетката. Разбира се, всичко това се случи в следствие от срещата му с Conor McGregor през изминалата година.

Двамата излязоха на боксовия ринг, където Mayweather отбеляза победа чрез ТКО срещу ирландеца. И въпреки че боксьорът се оттегли отново след двубоя, сега той изявява желание да се пробва в ММА.

Mayweather споделя, че е възможно да е готов за битка до 6-8 месеца. В наскорошно интервю бившият шампион в категория петел Dominick Cruz разкри какво смята по въпроса:

"Ако Floyd Mayweather мисли да се подготвя 6-8 месеца за най-добрите в света, бих излязъл да се бия срещу него с една ръка. Така стоят нещата, защото той разполага само с два инструмента. Няма останалите 8."

Вижте останалата част от интервюто:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес