Зареждане

Dmitrii Smoliakov отнесе две години от USADA

Dmitrii Smoliakov отнесе две години от USADA
Публикувано на: Септември 11, 2019 в 08:00 ч
Качил: DoloR
Бившият боец на UFC Dmitrii Smoliakov получава две години наказание от USADA, защото през април дал положителна проба за забранени вещества. Той е дал положителна проба за еритропоетин и гонадотропин. Така неговото наказание започва от април тази година, но то едва ли ще има тежест, защото Smoliakov се върна в Русия, за да се бие за FNG.

Той е с рекорд 9-3 в ММА и беше непобеден, когато се присъедини към UFC. Dmitrii загуби първите си две битки, а след това се върна в Русия и победи Evgeniy Bova, което му донесе нов шанс в UFC. През април той се представи трагично в битката с Greg Hardy и загуби с нокаут в първия рунд, което доведе до освобождаването му от UFC.

Сега той има предстояща битка и в началото на следващия месец ще се бие срещу Maxim Novoselov на FNG 94 в Москва. Наказанието има тежест в САЩ, но той едва ли ще се върне отново там. Smoliakov може да се бие на воля, както направи неговия сънародник Ivan Shtyrkov, който също получи 2 години наказание, но въпреки това направи една битка в RIZIN.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес