Зареждане

Дипчиков: Парите, колите и жените може никога да не дойдат

Дипчиков: Парите, колите и жените може никога да не дойдат
Публикувано на: Април 15, 2021 в 00:00 ч
Никола Дипчиков реши да коментира загубата си от Магомедрасул Гасанов. Двамата се биха преди няколко дни на ACA 121 в Минск за временната титла в средна категория. В срещата им Гасанов успя да победи благодарение на своята борба.

Магомедрасул спечели с технически нокаут във втория рунд и стана временен шампион в чеченската организация ACA. Никола се раздели със серия от 4 поредни победи, но фактът, че успя да стигне до титлата в организация с корави бойци говори сам по себе си за неговите умения.

В своя акаунт в социалните мрежи Дипчиков реши да поговори за успехите и написа следното:

"Превърни приятелството в изкуство." Благодаря ти, Магомедрасул за урока, който ми преподаде. Пожелавам ти здраве и по-големи успехи в бъдеще. Благодаря ви АСА за приятелските отношения, които изградихме през годините. Сред вас се чувствам у дома. 

Благодаря ти, Николай Добруджански! Без теб нямаше да стигна до тук. Благодаря на моето семейство! Обичам ви! Без вас нищо няма смисъл. 

Благодаря на всички спаринг партньори и треньори от клуб WCA , вие сте новото ми семейство. Благодаря на всички спаринг партньори и треньори от спортна зала FAST, моят втори дом. 

Пожелавам на българските ММА бойци някой ден да стигнат до мач за титла в голяма организация. И знайте, че парите, колите, жените и скъпите дрехи идват на много късен етап, а още по-вероятно е и хич да не дойдат. Успех!

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес