Зареждане

Dillon Danis вярва, че ще откъсне кракът на Jon Jones

Dillon Danis вярва, че ще откъсне кракът на Jon Jones
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 08:05 ч
Миналия уикенд на Bellaor 222, Dillon Danis увеличи рекорда си на 2-0 в ММА. Той успя да събмитне в първия рунд Max Humphrey и вече има две победи със събмишън. Увереността и самочувствието е нещо, което не липсва на "El Jefe" и веднага след битката той се обяви за номер 1 и предизвика Jon Jones. И ако мислите, че Danis преувеличава и предизвиква напразно Jones, то той е готов да ви опровергае и сподели в интервю, че може да победи "Bones", въпреки разликата в размерите и категориите им. Danis вярва, че краката на Jones са голяма мишена и той може да му откъсне един от тях и да го победи със събмишън:


Вече предложих да направим една граплинг среща с него. Мисля, че ако се срещнем в клетката, то аз ще се възползвам от неговите физически размери и ще му откъсна крака с Imanari roll. Защо да не стане ? Идвам от джиу-джитсу, където ние се бием срещу по-едри съперници. 

Изправял съм се срещу опоненти, които са над 130 килограма. Трябва да го правиш и аз съм се бил с такива съперници. Справял съм се с по 7 опоненти само за ден. Аз съм боец от различна класа. Правя всичко това от дете и тренирам с всички и навсякъде.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес