Зареждане

Дилън Денис продължава да губи в уличните битки

Дилън Денис продължава да губи в уличните битки
Публикувано на: Ноември 19, 2022 в 09:00 ч
Дилън Денис продължи да губи в уличните битки.

ММА боецът на Bellator участва в две сбиваия по време на кантара за събитието Misfits Boxing. По време на претеглянето, Денис и боксьорът KSI, който служи като промоутър на съботното събитие на DAZN , се изправиха лице в лице и започнаха да се заканват един на друг.

След като Денис попита дали иска да бъде удушен, KSI отговори, като каза, че може да нокаутира специалиста по джиу-джицу. Дилън си пожела нокаута, след което 
замахна в посока към KSI и го удари леко в лицето. Това доведе до напрежение и бутаница.

В друго видео, заснето от IFL TV, бивш боец на Bellator, превърнал се в боксьор Антъни Тейлър, се срещна с Денис извън мястото за претегляне. В крайна сметка Тейлър проби през групата хора, които го задържаха, за да удари Денис право в лицето, което доведе до уличен бой.

В крайна сметка Денис продължава да не впечатлява с изявите си на улицата. Дилън е с рекорд 2-0 в ММА с два събмишъна като боец на Bellator, но не се е състезавал в клетката повече от три години. 












Дилън продължава да няма късмет на улицата. Наскоро Нейт Диас шамароса негов приятел, а сега Дилън отнесе тежко дясно кроше от Тейлър. Дилън вероятно щеше да падне на земята, ако не се беше блъснал в пикап, който го задържа на крака.

В миналото Денис беше ударен от Хабиб Нурмагомедов, а охранител пред нощен клуб го заключи и го накара да се предаде.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес