Зареждане

Diego Sanchez: Съдбата ми е да стана шампион на UFC

Diego Sanchez: Съдбата ми е да стана шампион на UFC
Публикувано на: Септември 4, 2018 в 22:35 ч
Боеца от полусредна категория на UFC, Diego Sanchez е бивш претендент за титлата в лека категория и се би за нея през 2009 срещу BJ Penn, но беше нокаутиран в 5-тия рунд. Оттогава той се лута из категориите и записа 6 победи и 8 загуби. В момента той е в серия от 2 поредни загуби и то с брутални нокаути.

Въпреки това обаче Sanchez вярва, че неговата съдба е да стане шампион и ще се опита да спечели предстоящата си битка срещу Craig White този уикенд:

Продължавам да преследвам моята цел и дестинация, която е титлата в UFC. Искам да пренапиша историята и да съм като Michael Bisping и неговата история, но това да бъде историята на Diego Sanchez. Вярвам, че съдбата ми е да стана шампион в UFC и не ме интересува дали ми вярвате, защото аз наистина го вярвам. 

Моята съдба, ще е по-различна от Bisping, защото тя ще свърши с колана около кръста ми и ще благодаря на Бог, който е бил с мен през всичките трудности.

Sanchez ще навърши 37 в края на годината и определено времето не е на негова страна. Дори и да спечели битката си този уикенд той ще продължи да стой извън топ 15.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес