Зареждане

Диаз смята, че Хабиб е избягал от реванш с Конър: Защото е п*тка

Диаз смята, че Хабиб е избягал от реванш с Конър: Защото е п*тка
Публикувано на: Май 24, 2023 в 00:00 ч
Бившият боец на UFC Нейт Диаз подкрепя теорията на феновете за Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър.

С излизането на новата му документална поредица се разкрива нова страна от скорошната история на Макгрегър. В нея се описва пътуването на ирландеца от скандалното му съперничество и двубоя с Нурмагомедов до възстановяването му от ужасяващата контузия на крака.

Макар че враждата на Макгрегър и Нурмагомедов беше публична, ожесточена и в крайна сметка прекипя, документалният филм показва колко истинска и мрачна е станала тя.

"Тhe Eagle" победи Макгрегър в четвъртия рунд на битката им на UFC 229 през октомври 2018 г., но след това Макгрегър отчаяно искаше реванш - категоричен, че това ще се случи дори след като Нурмагомедов се оттегли от спорта.

В отговор на документалния филм потребителят на Twitter McGregorRousey, който е известен в ММА общността, написа в Туитър, може би шеговито:

"След като гледах новия документален филм за Макгрегър, мога уверено да кажа, че Хабиб се измъкна от реванша".

В отговор Диаз, който също имаше своя лична вражда с Нурмагомедов, ще коментира: "Да, Хабиб е п***а".

Диаз и Нурмагомедов бяха договорени да се бият един срещу друг, а също така имаха сблъсък помежду си на събитието World series of Fighting, на което Диаз беше изгонен.

Какво следва за Нейт Диаз?

Диаз е в разгара на подготовката за предстоящия си боксов мач с инфлуенсъра Джейк Пол. Двамата ще се бият в рамките на осем рунда в American Airlines в Далас, Тексас, на 5 август.

Това ще бъде първият двубой на Диаз извън UFC, където той се биеше в продължение на 15 години и по време на престоя си се изправяше срещу кого ли не до последния си двубой с бившия временен шампион Тони Фъргюсън.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес