Зареждане

Дейвисън Фигередо нокаутира Бенавидез, но не стана шампион

Дейвисън Фигередо нокаутира Бенавидез, но не стана шампион
Публикувано на: Март 1, 2020 в 07:01 ч
Дейвисън Фигередо и Джоузеф Бенавидез се биха в главната битка на събитието UFC Fight Night 169, което се проведе по-рано днес във Вирджиния. Битката между тях беше за титлата в категория муха, но само Бенавидез можеше да я спечели, защото Фигередо се провали на кантара. Бразилеца се представи силно и още в началото беше близо до победата със събмишън.

Фигередо изглеждаше по-добре и по-прецизен в размените, но Бенавидез отвръщаше с добри попадения. Във втория рунд Фигередо вкара мощни десни и нарани своя опонент. Бенавидез се съвзе и вкара добри удари на на бразилеца, но по време на размяна двамата си сблъскаха главите и това отвори аркада на Джоузеф. Кръвта започна да тече от главата на Бенавидез, а бразилеца вкара нов силен десен и прати своя опонент в нокдаун.

Фигередо се нахвърли с удари на безпомощния Бенавидез и това принуди рефера да спре битката във втория рунд. Така с тази победа титлата остава свободна, а Фигередо със сигурност ще получи нов шанс за нея. Бразилеца навлиза в серия от 3 поредни победи, а Бенавидез за 3-ти път не успява да стане шампион и се разделя със серия от 3 поредни победи.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес