Зареждане

Дейна Уайт: Уволнихме Овърийм и дос Сантос заради годините им

Дейна Уайт: Уволнихме Овърийм и дос Сантос заради годините им
Публикувано на: Март 6, 2021 в 00:00 ч
Дейна Уайт разкри, че е уволнил легендите Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос, защото вече са стари. Преди няколко дни UFC обновиха своята ранглиста, а Овърийм и дос Сантос вече не присъстваха в нея, което беше показателно.

И двамата бойци даваха всичко от себе си в клетката на най-голямата ММА организация. По едно десетилетие Овърийм и дос Сантос изкараха в UFC. Жуниор успя да стане шампион при тях, но за съжаление Овърийм не го постигна.

За първи път пред медиите Уайт реши да коментира раздялата и сподели следното:

Нищо не се е случило зад завесите. Овърийм и дос Сантос имаха невероятни кариери при нас. Хората биват уволнявани всяка седмица. Мисля, че е разбираемо уволнението на двамата. Вижте какво направиха в последно време, както и годините им. 

Ако погледнете и всичко, което се случва, тогава ще видите, че е разбираемо. Няма негативи и това е част от спорта. Разделихме се приятелски. Обичаме Овърийм и същото беше с дос Сантос. Само невероятни неща мога да ви кажа за тях. 

Овърийм никога не отказа битка и беше готов да се бие с всеки. Жуниор от своя страна е един от най-добрите хора на света. Годините обаче се натрупват за всички нас. Говоря ви колко добри са и не ги критикувам. Всички обаче остаряваме. Всяка седмица уволняваме хора.

Време ли е Овърийм и дос Сантос да се оттеглят от спорта ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес