Зареждане

Дейна Уайт: Ще загубим над 100 милиона заради COVID-19

Дейна Уайт: Ще загубим над 100 милиона заради COVID-19
Публикувано на: Май 31, 2020 в 08:00 ч
Дейна Уайт очаква големи загуби за неговата организация / UFC / през 2020 година. В първите месеци на годината COVID-19 удари почти всички държави в света и в резултат на това всичко беше затворено. Всички спортове спряха за няколко месеца, а благодарение на своите контакти Уайт първи поднови събитията си. Организацията се завърна ударно и направи 4 събития този месец, но под строги мерки и пред празни трибуни.

Липсата на фенове в залите означава по-малко приходи за UFC, които са свикнали да не губят и долар. Сега с всичко, което се случи Дейна очаква загуби, които ще бъдат над 100 милиона долара заради липсата на фенове, които да купуват билети. Ето какво каза Уайт по темата пред MMAFighting:


Вижте какво се случва с другите спортове. Те още не знаят дали ще ги подновят. Най-големия проблем в момента за спортовете е това, че няма фенове. Ще загубим над 100 милиона долара тази година. Лесно ще е да говоря, че трябва да стоим и да чакаме всичко да мине. Това е добра опция за много хора, защото няма фенове. Защо според вас не пускат всички тези филми ? 

Не го правят, защото ще загубят милиони долари, заради това че няма фенове, които да купуват билети в кината. Трудно е да правиш това, което правим от гледна точка на финансите, но аз продължавам напред. Не ми пука и ще продължа. В този бизнес аз съм човекът, който поема целия риск. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес